Rólunk

A Windsor Krónikák ® ötlete saját, személyes hobbinkból nőtte ki magát e kis projektté. Reméljük, hogy általa sikerül majd minél több ember számára közelebb hozni a brit királyi családot, a hétköznapjaikat és természetesen a múltjukat is, mindezt tömören és lényegre törően, érdekességekkel fűszerezve.

A szövegek forrásaként első sorban a királyi család (The Royal Family) hivatalos honlapja, közösségei oldalai, továbbá a Wikipedia mellett többnyire angol nyelvű és megbízható rajongói és információs oldalakra hagyatkozunk, amelyek már hosszú évek óta követik a királyi család életét. A fotók forrásai az egyes képekre kattintva érhetőek el.

A királyi családdal kapcsolatos aktualitásokat, híreket azonos nevű Facebook és Instagram oldalainkon tesszük közzé naponta többször is, míg ezen az oldalon az általános tudnivalókat és hosszabb cikkeket találjátok.

Jó olvasást kívánunk!

Noémi és társai :)

*************************************************************************

IMPRESSZUM

WK -Windsor Krónikák® Blog Szerkesztőség – hitelesen, pontosan minden, amit a brit királyi családról, a Mounbatten-Windsor családról, a brit monarchia működéséről, történetéről tudni érdemes. Napi hírek, események, amelyek kötődnek királyi család tagjaihoz. A brit alkotmányos monarchia működése, hatása az állam működésére, a társadalmi viszonyokra.

A windsor-kronikak.hu honlap nem jelenít meg reklámokat, a szócikkekben megjelenített fotókon kívül más tárhelyre mutató bannereket nem tartalmaz. Az oldal nem kereskedelmi céllal jött létre, jövedelemszerző vagy jövedelemfokozó tevékenységet még közvetve sem folytat. A honlapon megjelenített tartalom kizárólag az ismeretterjesztést, a pontos és hiteles információk átadását szolgálja az érdeklődők számára. A közölt fotók forrása minden esetben megjelölésre kerül, a fotók jogtulajdonosai azok készítői, megjelenítői. A fotókra kattintva az eredeti forrás minden esetben megtekinthető ( Photo credits to the rightful owner [for photo source click on the photo]. ) Az oldal szerzői jogokkal kapcsolatos nyilatkozata ide kattintva olvasható.

Főszerkesztő: Győri Noémi

Munkatársak: Hóbor Zsolt, Bukovszky Zoltán, Szalai Gábor

Domain-név és védjegy tulajdonos: © Győri Noémi

A WK-Windsor-Krónikák® elnevezését és logóját a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala 239 979 lajstromszámon vette védjegyoltalomba.

Hivatalos elérhetőségünk: info@windsor-kronikak.hu

Közönségkapcsolat: windsorkronikak@gmail.com